Известие

Collapse
No announcement yet.

Навигация за 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от митко
    а колко е подробна картата и как ти го копираха диска,в смисъл какво стана с копието?аз ще дам моя диск на едни маняци да пробват да нанесат картата на българия на него-така ,че да го разпознае навигацията на алфата.
    доколкото знам тази която се продава в БГ е за целия Балкански полуостров.
    Тази която ми я копираха е за Италия. В момента в колата е копието и работи без проблем, ама само ме позиционира, и ми казва най-близката търсена точка, но в ............... Италия
    Оргинала съм го оставил в моя човек, който първата му задача беше да ми наложи БГ карта в тоя формат. Проблема е, че освен карта има и още един друг куп данни и засега не става.
    Затова е най-добре да се сдобиеме с оргинално ЦД за БГ и да го копираме.
    Алфа 166, 2.0 ТС 2001год.

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo

Comment

Първоначално публикувано от mike
      И аз се включвам за ЦД-то с БГ карта. Само, че има една подробност: до 2000г. е система G2, а след това G3. Дисковете от по старата система стават на по-новата, но обратно не.
      хммм, това е интерестна подробност трябва да е вземеме под внимание.

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo

Comment

Тия от Милано Моторс ме убиха. днес им звъннах да ги питам за ЦД за навигацията и ми казаха, че ............... НЯМА такова нещо за БГ нито за старите Алфи, нито за новите. Производителя не правил с карта за БГ.
        Или нещо този не беше наясно или първото ми инфо, че може да се купи диск за БГ е невярно.

Сбъркана работа

Comment

решение на проблема може да бъде да си издарпате от e-mule navtech 2006 - 2007 ама само за италия
          ALFA ROMEO 155 2.0 T.S.
          ALFA ROMEO 166 2.4 JTD

Comment

колегата pinko ви каза най-добре как да се оборудвате с добре работеща навигация макар, че лично на мен навигация за Бг май ми е излишна
            ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
            ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

Въпроса е в това, че като имаш една екстра е добре да я използваш. Аз също мога и без навигация в БГ. Също мога на мойте мобилни устройства да си сложа навигация. Ама идеята е друга.

Comment

ако някои ще ходят оттатък австрия мога да им услужa
                ALFA ROMEO 166 2.0 T.Spark

Comment

за италия мога да услужа с cd 2006 / 2007 за G3 модул обаче
                  ALFA ROMEO 155 2.0 T.S.
                  ALFA ROMEO 166 2.4 JTD

Comment

Искам да попитам за навигацията-понеже нямам отвор за CD от който да мога да сложа диск със софтлер от каде аджаба да го направя? Някак си като сложа чеинджара ли или пък трябва да купя нещо спецялно за случая? Ако някой даде акъл ще съм му много признателен!
                    alfa166 2.0 TS 99г

Comment

Първоначално публикувано от angel1974
                      Колеги, успяха да ми копират оригиналния диск на NAVTECH за Италия и работи без никакъв проблем.

Така, че за тези които искаме да имаме работеща навигация за БГ съществува следния вариант.
                      Както вече споменах оригиналния диск за БГ и Балканите в Милано моторс се продава за 460лв. Предлагам да видиме колко от нас искаме да имаме такъв диск, да купиме един и да го копираме, колкото ни е нужно.

Аз съм първи кандидат да направиме партия за един такъв диск. Има ли още желаещи. ???
                      аз сам съгласен да платя целиат диск но можеш ли да ми гарантираш че ще работи ,аз имам алфа 166- 2002година.

Comment

Добре, добре.. това което разбрах от тази тема е че диск с работеща навигация за БГ който да работи с оригиналната навигация на 166 няма, но пък има алтернативен метод за сдобиване с навигация чрез този Кютек.
                        Може би малко не се отнася по темата но бих искал да попитам, тъй като 166цата дойде без диска с навигацията за Италия , от каде бих могъл да си набавя такъв , поне да си сверявам часовника.. До колкото разбрах от по-горните постове трябва да търся navtech 2006 - 2007 в нета, но там торентите които открих са с по 2 диска
                        Navteq Mappa Italia Nord 2006-2007 cd1
                        Navteq Mappa Italia Sud 2006-2007 cd2
                        та мисълта ми е, дали трябва да се записват на 2 диска или пък да се запишат заедно на 1 двд или какво ?
                        Alfa Romeo 166 2.4 jtd 140HP 2001

Comment

Доколкото разбирам единия е за северна италия, другия за южна.

най-вероятно ти трябват 2 диска. По принцип познавайки мисленето им, напълно разбираемо е това разделение. За тези в Северна Италия, самата Италия свършва до .......... Рим., другото те въобще и не го броят за съществуващо.

Comment

Аха, ясно. Мерси много.
                            Само да попитам от къде може да се намери в интернет копие на оригиналния диск за навигация защото тези които намерих нямат сийд и не мога да ги сваля ( Ако някой може да помогне ще съм ви много благодарен

Comment

мойта си дойде с диск и той е за цяла италия ... .
                              но той не ти трябва, тъй като и с диск пак неможеш да си свериш часовника

тя си го гледа от спътниците, и понеже няма настройка за ЕЕТ (ГМТ +2) ....
                              и половината година най доброто е час назад, което можеш да постигнеш

но другата половин година сме с точен часовник ))
                              '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                              '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                              '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Благодаря ти много за информацията! Наистина ми беше от полза :P

Comment

Working...
                                X